Saturday, December 09, 2006

My newest game

The newest addition to my house's content are ....


EyeToy and ...

SingStar.

Oh yeah.. my bro also bought the Guitar Hero guitar as well.


It's so muchhhhhhhhhhhh fun!!! =) hahaha Lots of laugh and actual movement rather than sitting down hahaha so it is some sort of exercise too.

EyeToy turns out to be really fun.. :P Watching someone playing the game is ridiculously funny (cause they make all sorts of weird movement). With SingStar, I'm in love with Avril Lavigne's song, Complicated and Sk8ter Boy. Plus, very intrigue with Delta Goodrem's Born To Try. It's up and down throughout the song.

Oh well, soon I'm getting the EyeToy: Kinetic. Who knows. It could be handy when I'm too lazy to go to the gym! YAYYYYYYYYYYYY!

5 comments:

li'l cookie said...

ga ngerti maenya gimana sik emangnya

zen sugiarto said...

hahahah I am UNDEFEATABLE (so far) in both sing star and guitar hero!!!!

piyo-chan said...

pipipipipipipi :)))) hahaha maennya?
kalo yang eyetoy ada camera gitu taro diatas tv jadi kita gerak2 di depan cameranya and banyak game kecil2 kaya bishi bashi gitu tapi bukan pake controller biasa (stick ps2) jadi kita yang jadi controller nya .. hehe lucu de... terus alatnya mayan pinter jg gitu...
kalo yang singstar.. ada microphone gitu colok ke ps2 punya usb slot terus nyanyi2 de.. ada video clip nya n text nya di tv.. terus ada score gitu... :))) mirip happy puppy de hahah tapi mayan pinter jg alatnya... bisa saingan gitu mah yang penynayi ke dua... :)
guitar hero - maen guitar gitu lah ada pencet2 4 warna n ada jreng jreng nya gitu hehehe lucu banget de... HIGHLY INTERACTIVE.. :)

piyo-chan said...

hahaha ZEN! hehe pede bener hahha g belon berani ngomong gitu de hauiehauiea bis kadang2 sing star masi mepet2 ma dd g yang charles hahah dia mayan jago :P

zen sugiarto said...

heuheuheuhehu kan pede dulu, aksi belakangan :-p gw dulu perna maen singstar... taon lalu si, gw mane singstar 1 ama 2, lumayan fun dulu gw maen ama temen2 uni gw. Ada juri dan skornya mesti nyanyi dan GAYA waahahhah

gila td pagi gw mesti dtg ke tpt kerja, pagi bgt jem 9 di telpon gw, ngacir gw ke clayton. capek bgt neh, it's a long day.